ZOÉ Training en Coaching

ZOÉ Training en Coaching ondersteunt mensen en organisaties bij het ontwikkelen van hun talenten, waarden en ambities en de effectieve inzet hiervan. Het gezicht achter ZOÉ is Ineke van den Berg, ervaren trainer en coach.

Wat is ZOÉ nog meer?

foto's telefoon 2014 685ZOÉ komt uit het Grieks en betekent ‘leven’. Ineke’s motto luidt: leef en werk vanuit je persoonlijke kracht en heb plezier in wat je doet. Het biedt de grootste kans op succes! Door training en coaching wil ze mensen méér uit het leven laten halen: verdieping, nieuwe inzichten, een andere richting inslaan. Dit kan betrekking hebben op de werkomgeving, de privésituatie en het sociale leven.

ZOÉ werkt voor individuele cliënten die met vragen zitten op het gebied van loopbaan en zingeving in werk, alsook voor werknemers, teams, HRM-specialisten, leidinggevenden en besturen van organisaties/bedrijven. Als opleider verzorgt ZOÉ daarnaast trajecten voor trainers en coaches.

Toen Ineke in 2005 met ZOÉ begon, stonden de letters Z, O en E voor Zelf, Ontplooiing en Effectiviteit. Dit zijn nog steeds belangrijke begrippen, maar ZOÉ staat voor zoveel meer. Het kan ook verwijzen naar: Ziel – Ontwikkeling – Eigenwaarde. Of naar: Zelfsturing – Ondernemingszin – Ervaring. Of: Zelfontplooiing – Organisatieontwikkeling – Effectiviteit.

En -ook leuk- ZOÉ als uitspraak. Dan wordt het ‘Zo hé!’ Met een element van verrassing erin, een Aha-Erlebnis. Het positieve gevoel dat mensen ervaren bij het krijgen van een nieuw, waardevol inzicht. Krachten en talenten vallen op hun plek, energie komt terug of ontstaat, je haalt voldoening uit wie je bent en wat je doet. Mensen ervaren dit en stralen dit ook uit in contact met collega’s, klanten en anderen. Het effect: mensen worden succesvoller in wat ze doen.

Leef en werk vanuit je persoonlijke kracht en heb plezier in wat je doet. Het biedt de grootste kans op succes!
Motto – Ineke van den Berg
In het centrum van je zijn bevindt zich het antwoord; je weet wie je bent en je weet wat je wilt.
Lao Tse